Saranda Distribution

Цехът  за слайсване и пакетиране е създаден през 2002 г. Отговаря на всички ветеринарно-санитарни и хигиенни изисквания, модерно оборудван по Европейските стандарти. В цеха работи професионално обучен екип от 6 души. Основната дейност е слайсване на колбаси, които се предлагат във вакумни опаковки от по 100 и 150 гр. В момента се предлагат около 10 продукта под търговските марки "Fiesta" и "Ole". Това са продуктите: Шунка Сандвич, Мортадела, Мортадела с маслини, Чоризо кулар, Чоризо Памплона, Салчичон, Микс Дуо и др. Също се предлагат и млечни продукти - Датско бяло сирене "Fiesta", Едам блок "Oldenburger", Гауда блок "Oldenburger" и др. Капацитета на цеха е 180/200 кг. дневно. Благодарение на съвременните и модерни машини за пакетиране "Bizzerba" и "Multivac" се осигурява производството на безопасни и качествени продукти. Въведени са добри производствени, хигиенни и търговски практики, както и системата НАССР.

 
 
 
 
 
 
Created by BB Media Created by BB Media